Ατομική εγγραφή στον Δημοκρίτειο Ημιμαραθώνιο 21χλμ

Συμπλήρωση φόρμας εγγραφής (Βήμα 1/3)

Παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με και πατήστε το πλήκτρο "Υποβολή".
Κάποια από τα στοιχεία σας ζητούνται με ΛΑΤΙΝΙΚΟΥΣ χαρακτήρες διότι αυτό επιβάλεται από τους κανονισμούς που διέπουν τους διεθνείς αγώνες δρόμου. Το όνομά σας κάτω από τον αριθμό σας, θα εκτυπωθεί στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ.
Τα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.
Για να συμμετάσχετε θα πρέπει την ημέρα του αγώνα να έχετε συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας σας.

Επιλεγμένος Αγώνας: Δημοκρίτειος Ημιμαραθώνιος 21χλμ

Επιλογή πακέτου*

Βασικό €12

Περιλαμβάνονται:
Αριθμός συμμετοχής του αθλητή, Ηλεκτρονική χρονομέτρηση, Αναμνηστικό εγχαραγμένο Μετάλλιο, Δίπλωμα συμμετοχής (ηλεκτρονικά), Παροχή νερού, ισοτονικών ποτών, μικρογεύματα και αναμνηστικά δώρα

Πλήρες €15

Περιλαμβάνονται:
Αριθμός συμμετοχής του αθλητή, Ηλεκτρονική χρονομέτρηση, Αναμνηστικό εγχαραγμένο Μετάλλιο, Αναμνηστική τεχνική μπλούζα, Δίπλωμα συμμετοχής (ηλεκτρονικά), Παροχή νερού, ισοτονικών ποτών, μικρογεύματα και αναμνηστικά δώρα


Προσωπικά στοιχεία


 

Συμμετέχω στη διοργάνωση με απόλυτη προσωπική μου ευθύνη, έχοντας προβεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις. Παραιτούμαι από κάθε απαίτηση εναντίον των διοργανωτών για τυχόν βλάβη ή ζημιά από οποιαδήποτε αιτία και συναινώ στην ελεύθερη χρήση του ονόματος και της εικόνας μου από τον σύλλογο XANTHI RUNNERS, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και τους χορηγούς του αγώνα για προωθητικούς λόγους.
Συναινώ στη χρήση του προσωπικού μου email για την αποστολή μηνυμάτων σχετικών με τη συμμετοχή μου στον αγώνα και άλλες χρήσιμες πληροφορίες, καθώς και για την ενημέρωση μου σχετικά με επόμενες διοργανώσεις.
Δηλώνω ότι έχω διαβάσει και αποδέχομαι ανεπιφύλακτα όλους τους όρους συμμετοχής στον αγώνα.