Δημοκρίτειος Ημιμαραθώνιος

Η διαδρομή ακολουθεί κυκλική πορεία σε άσφαλτο με κλίση ουδέτερη που την καθιστά ιδανική για ρεκόρ. Θα κινηθεί στον αστικό ιστό της πόλης της Ξάνθης και περιμετρικά αυτής με αφετηρία και τερματισμό στην κεντρική πλατεία. Συγκεκριμένα: Κεντρική Πλατεία, Β. Κων/νου, Β. Σοφίας, Έβρου, Κατσώνη, Ε.Ο. Ξάνθης-Ιάσμου, Κιμμέρια, Πηγάδια, Ε.Ο. Κομοτηνής-Ξάνθης, Περιφερειακή οδός Ξάνθης, Ε.Ο. Καβάλας – Ξάνθης,  28ης Οκτωβρίου, Κεντρική Πλατεία.
Η διαδρομή του αγώνα είναι πιστοποιημένη κατά IAAF-AIMS.  Δείτε το Διεθνές Πιστοποιητικό Μέτρησης του Δημοκρίτειου Ημιμαραθώνιου.

Αγώνας Πόλης 5.000μ.

Η διαδρομή ακολουθεί κυκλική πορεία σε άσφαλτο και θα κινηθεί στον αστικό ιστό της πόλης με αφετηρία και τερματισμό στην κεντρική πλατεία. θα ακολουθήσει κυκλική πορεία. Συγκεκριμένα: Κεντρική Πλατεία, Β. Κων/νου, Β. Σοφίας, Λεωφόρος Στρατού, Λευκίππου, Δράμας , 28ης Οκτωβρίου, Κεντρική Πλατεία.

Μαθητικός Αγώνας 1.000μ.

Η διαδρομή είναι σε άσφαλτο και θα κινηθεί στον αστικό ιστό της πόλης με αφετηρία και τερματισμό στην κεντρική πλατεία. Συγκεκριμένα: Κεντρική Πλατεία, Μιχαήλ Καραολή, Κουγιουμτζόγλου, Μπρωκούμη, 28ης Οκτωβρίου, Κεντρική Πλατεία.

 

Pin It on Pinterest

Share This