Η διαδρομή είναι σε άσφαλτο και θα κινηθεί στον αστικό ιστό της πόλης με αφετηρία και τερματισμό στην κεντρική πλατεία.

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: Κυριακή, 26 Νοεμβρίου 2023
ΜΗΚΟΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ: 5.000 μέτρα
ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: Ξάνθη
ΩΡΑ ΕΝΡΑΞΗΣ: 10:35 π.μ.
ΣΗΜΕΙΟ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ και ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΥ: Κεντρική πλατεία Ξάνθης.
ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Ο Αγώνας Sunlight Group 5χλμ είναι ανοιχτός αγώνας και επιτρέπεται η συμμετοχή αθλητών και αθλητριών που έχουν γεννηθεί μέχρι και το έτος 2011.


ΠΕΡΙΣΥΛΟΓΗ ΔΡΟΜΕΩΝ
Αυτοκίνητο της διοργάνωσης με εθελοντές θα ακολουθεί τους τελευταίους δρομείς, έτσι ώστε να περισυλλέγει αθλητές που εγκαταλείπουν. Όσοι δε χρειάζονται ιατρική βοήθεια, αλλά εγκαταλείπουν μπορούν να περιμένουν και στους σταθμούς τροφοδοσίας μέχρι αυτοκίνητο της διοργάνωσης να τους επιστρέψει στον τερματισμό.

ΣΤΑΘΜΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ
Κατά μήκος της διαδρομής θα υπάρχουν σταθμοί τροφοδοσίας στο 3ο χλμ. και στον τερματισμό.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Παρακαλούνται οι δρομείς να αφήνουν τα μπουκάλια και τα ποτήρια στην δεξιά πλευρά του δρόμου, για να είναι εύκολη η συλλογή τους, ώστε να οδηγηθούν για ανακύκλωση.

ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΙΚΕΣ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ
Κατά μήκος της διαδρομής θα υπάρχουν χιλιομετρικές ενδείξεις ανά χιλιόμετρο.

ΧΡΟΝΙΚΟ ΟΡΙΟ
Δεν υπάρχει χρονικός περιορισμός για τον τερματισμό των συμμετεχόντων.

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΠΑΚΕΤΟΥ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Από την κεντρική πλατεία της Ξάνθης σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο μπροστά στην είσοδο του Δημαρχείου. Η γραμματεία θα εξυπηρετεί τους δρομείς το Σάββατο 25-11-2023 από τις 10:00 έως 19:00 και την Κυριακή 26-11-2023 από τις 08:30 έως 9:30.

ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ
Οι αγωνιζόμενοι συμμετέχοντες θα παραδίδουν – παραλαμβάνουν τα προσωπικά τους αντικείμενα, στο χώρο της αφετηρίας. Επίσης οι αθλητές παρακαλούνται να μην φέρουν αντικείμενα αξίας μέσα στην τσάντα τους. Η διοργάνωση δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε απώλεια αντικειμένων.

Pin It on Pinterest

Share This